Accountmanager

Ben jij de enthousiaste accountmanager die onze klanten adviseert, presentaties geeft, workshops verzorgt, het implementatietraject begeleidt en ondersteuning geeft aan de klant? Dan kan jij vanuit deze klantgerichte benadering gebruiksovereenkomsten sluiten met onze nieuwe en bestaande klanten.

Je bent veel meer dan een “verkoper” en als jij echt het verschil kunt maken met je persoonlijke aanpak en enthousiasme willen we je graag als accountmanager bij ons KYP-team hebben. We werken op ons kantoor in Noordwijk met een jong, enthousiast team waardoor er veel ruimte is voor eigen inbreng, persoonlijke ontwikkeling en groei.

Wat zoeken we in jou?

  • Een accountmanager met ervaring in de commercie, eventueel als een adviserende gesprekspartner voor klanten. Je bent inhoudelijk goed onderlegd en kan uitleggen wat er speelt bij project- en/of procesmanagement en snapt wat de toegevoegde waarde van onze software voor een organisatie kan zijn.
  • Een “keeper of promises” die een netwerk van klanten beheert en uitbouwt voor de promotie van KYP.
  • Een initiatief nemende instelling: na een inwerkperiode van 2-3 maanden ben je zelfstandig succesvol.
  • Passie: met een positieve drive breng je jouw enthousiasme over op de klant.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt B2B-saleservaring. Netwerk in de bouw en/of ervaring in de verkoop van SaaS-oplossing is een pré.
  • Ambitieus en prestatiegericht.
  • 2-5 jaar saleservaring.
  • Minimaal HBO denk- en werkniveau.

Aanbieding

Het betreft een voltijd functie. Wij bieden je een prima salaris afhankelijk van je mate van zelfstandigheid, waarbij een bonus van tot 3 maanden salaris tot de mogelijkheden behoort, afhankelijk van jouw successen.

Interesse?

Als dit de functie is waar je naar op zoek bent, je graag met een nieuwe uitdaging aan de slag wil en niet bang bent voor een potje tafelvoetbal, meld je dan gauw aan. Bel (020-4491117 en vraag naar Alderina) of stuur een mail naar Alderina van Leeuwen (vanleeuwen@kyp.nl). 

KYP B.V.:

KYP ontwikkelt software waarbij project en procesoptimalisatie eenvoudig wordt. Hiermee wordt het nakomen van afspraken voor iedereen eenvoudiger.

KYP is een innovatief bedrijf en heeft twee succesvolle applicaties ontwikkeld:

  • KYP Project maakt bouwen eenvoudig voor steeds meer mensen en zijn inmiddels de plannings- en communicatietool van de bouwwereld (kyp.nl).
  • KYP Flow maakt processen in elk bedrijf eenvoudig hanteerbaar voor alle medewerkers. KYP Flow kan echter in vele branches toegepast worden, waar een procesfocus belangrijk is (kypflow.nl).

Contact